Συλλέκτης δηλώνει ο κλέφτης του πίνακα του Πικάσο – «Ό,τι συνέβη, έγινε από την αγάπη μου προς την Τέχνη»

20:38 - 17/08/2022

Συλλέκτης έργων Τέχνης δήλωσε ο 50χρονος ο οποίος συνελήφθη για την κλοπή του αιώνα από την Εθνική Πινακοθήκη και αποφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες. Σε δηλώσεις που έκανε και μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, παρουσία του δικηγόρου του Σάκη Κεχαγιόγλου, περιέγραψε πώς έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο του, πριν από 10 χρόνια. Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Ιουνίου του 2021, ο Γιώργος Σαρματζόπουλος περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα για την κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη. Δεκατέσσερις μήνες αργότερα είναι ελεύθερος με ηλεκτρονική επιτήρηση χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, καθώς το αίτημά του για αποφυλάκιση, έγινε δεκτό από τη Δικαιοσύνη. «Ότι συνέβη, έγινε από την αγάπη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπάει» τη σιωπή του ο «φαντομάς» της Εθνικής Πινακοθήκης: «Ό,τι συνέβη έγινε από την αγάπη μου στην τέχνη»

Εκανε την κλοπή του αιώνα. Κατάφερε να διαρρήξει και να αφαιρέσει από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012 πίνακες ζωγραφικής αμύθητης αξίας.

Διαβάστε το στο

«Σπάει» τη σιωπή του ο «φαντομάς» του Πικάσο: «Ό,τι συνέβη έγινε από την αγάπη μου στην τέχνη»

Εκανε την κλοπή του αιώνα. Κατάφερε να διαρρήξει και να αφαιρέσει από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012 πίνακες ζωγραφικής αμύθητης αξίας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σπάει τη σιωπή του ο 50χρονος που έκλεψε πίνακα του Πικάσο: Έγινε από την αγάπη μου στην τέχνη

Πως έκανε φτερά ο πίνακας του Πικάσο: «Ήθελα τον πίνακα για τη συλλογή μου»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!