Σαββίδης: «Δική μου η κύρια ευθύνη, δεν έκλεισε το ρόστερ!»
13:58 - 18/08/2022
O Ιβάν Σαββίδης είχε ευρεία τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του την Πέμπτη, για όλα τα τεκταινόμενα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, κάνοντας τον δικό του απολογισμό και όχι μόνο. Μάλιστα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε κομμάτι της ομιλίας του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: Ευρεία τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΟΚ-Σαββίδης: Για τις επιτυχίες φταίω εγώ, δεν έκλεισε το ρόστερ
Ευρεία τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και του προπονητικού επιτελείου, της αθλητικής διεύθυνσης, της διοίκησης και των διευθυντών τμημάτων.
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε με τον μέχρι σήμερα απολογισμό του μεταγραφικού σχεδιασμού και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, λέγοντας: «Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και σας μιλώ σήμερα επειδή έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδιοργανώσουμε την ομάδ
Διαβάστε το στο grtimes.gr