Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να αφήσω πίσω το παρελθόν μου, ξεκινάω μια νέα ζωή»

14:00 - 18/08/2022

Ριζικές φαίνεται πως είναι οι αλλαγές που ετοιμάζεται να κάνει η Βρισηίδα Ανδριώτου στη ζωή της To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να αφήσω πίσω το παρελθόν μου, ξεκινάω μια νέα ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μετακομίζει στην Αθήνα – «Ανήκει στο παρελθόν μου και θέλω να το αφήσω πίσω»

Σε μεγάλες αλλαγές που αφορούν τη ζωή της προχωρά η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία αφήνει πίσω ότι έχει σχέση με το παρελθόν της και ετοιμάζεται να κάνει νέα βήματα. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, είχε λίγο χρόνο και αποφάσισε να δεχθεί τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου πραγματοποίησε ένα Q&A. «Το σπίτι σου δηλαδή στην Θεσσαλονίκη θα το αφήσεις;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ανήκει στο παρελθόν μου και θέλω να το αφήσω πίσω»

Για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και το παρελθόν που θέλει να αφήσει πίσω της μαζί με το σπίτι […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ανήκει στο παρελθόν μου και θέλω να το αφήσω πίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μετακομίζει στην Αθήνα! «Ξεκινάω μια υπέροχη καινούρια ζωή»

Από Σεπτέμβριο θα μένει Αθήνα, όπως αποκάλυψε μέσα από q&a που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η όμορφη μελαχρινή που την περασμένη σεζόν συμμετείχει στο Survivor, είχε αποκαλύψει στο okmag τα σχέδια συγκατοίκησης που κάνουν με τον Σπύρο Μαρτίκα. Το προσεχές διάστημα η Βρισηίδα Ανδριώτου θα μετακομίσει στην Αθήνα. «Θα […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Μετακομίζει στην Αθήνα! «Ξεκινάω μια υπέροχη καινούρια ζωή» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της