Όλγα Κεφαλογιάννη για φήμες αντικατάστασής της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Είναι αυτονόητη υποχρέωση να συμμετέχω
15:36 - 18/08/2022
Την απάντησή της σε φήμες και δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ζητήσει την αντικατάστασή της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, δίνει με ανάρτησή της στο Facebook η Όλγα Κεφαλογιάννη.Την απάντησή της σε φήμες και δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ζητήσει την αντικατάστασή της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, δίνει με ανάρτησή της στο Facebook η Όλγα Κεφαλογιάννη.Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έχει ζητήσει να απομακρυνθεί από την επιτροπή, τονίζοντας μάλιστα ότι αντιθέτως θεωρεί αυτονόητη τη συμμετοχή της σε αυτή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτηση για την θέση της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και η διάψευση
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι δεν τέθηκε σε καμία στιγμή ζήτημα αντικατάστασής της από την κοινοβουλευτική Επιτροπή
Διαβάστε το στο Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραμένω στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Την παραμονή της ως μέλους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής γνωστοποιεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, με σχετικό tweet που ανάρτησε. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον», σημειώνει χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, […]
Το άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραμένω στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟλγα Κεφαλογιάννη: Παραμένω στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Η βουλευτής επισήμανε πως συμμετέχει συστηματικά, από το 2015, «σε αυτήν την τόσο σημαντική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών», ενώ έφερε ως παράδειγμα «σκληρών μαχών» που έδωσε ως μέλος της την εναντίωση της «στον αυταρχισμό και την απέχθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον δημόσιο έλεγχο»
The post Ολγα Κεφαλογιάννη: Παραμένω στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΑπάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη για τις φήμες αντικατάστασής της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, ξεκαθάρισε με ανάρτησή της στο facebook ότι ουδέποτε έχει ζητήσει να απομακρυνθεί από την επιτροπή, υπογραμμίζοντας ότι αντιθέτως θεωρεί αυτονόητη τη συμμετοχή της σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Παράλληλα, η Όλγα Κεφαλογιάννη στάθηκε στο γεγονός πως η παρουσία της στην επιτροπή είναι συνεχής, ακόμη και την περίοδο της
Το άρθρο Απάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη για τις φήμες αντικατάστασής της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΌλγα Κεφαλογιάννη: «Θα μείνω στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας»
Φρένο στη φημολογία για αντικατάστασή της από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής βάζει η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΗχηρό μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη στις φήμες για «αντικατάστασή» της από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής
Απάντηση στις φήμες ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, δίνει με ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη. Στέλνει, μάλιστα, ηχηρό «μήνυμα» στο Μαξίμου, τονίζοντας ότι «αντικατάσταση μέλους υπάρχει μόνο [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Διέψευσε ότι θα αντικατασταθεί στην Επιτροπή Θεσμών – Η ανάρτησή της
Με ανάρτησή της η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, απαντά σε δημοσιεύματα και φήμες, διαβεβαιώνοντας για την πρόθεσή της να παραμείνει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον», […]
Διαβάστε το στο dete.gr