Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω» λέει η γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη
16:50 - 18/08/2022
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας (22/7) ζήτησε και έλαβε η 25χρονη, η οποία χθες (18/7) επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 27χρονη στην περιοχή της Πυλαίας, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Σύμφωνα με το gritimes.gr η κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία της και αρνείται ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την 27χρονη. Η 25χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. «Η αδελφή μου έχει μετανιώσει» Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυλαία: «Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω…» λέει η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει μετανιώσει για την πράξη της και το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά της
Διαβάστε το στο «Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω…» λέει η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει μετανιώσει για την πράξη της και το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά της
Διαβάστε το στο tanea.grΠυλαία: «Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω…» λέει η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη
Διαβάστε το στο tovima«Έχω μετανιώσει, δεν θέλω να μπω φυλακή», λέει η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη
Μετανιωμένη εμφανίστηκε η γυναίκα που το απόγευμα της Τετάρτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια 27χρονη ομοεθνή της στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Εις βάρος της 25χρονης με καταγωγή από την Αλβανία, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία. Η νεαρή ζήτησε και έλαβε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr