Χρήστος Δάντης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – “Είμαι τόσο μαγκωμένος”
11:46 - 19/08/2022
Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον Χρήστο Δάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, πέθανε μια καλή του φίλη και συνάδελφος. Ο Χρήστος Δάντης την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας πως θα θυμάται την όμορφη φωνή της, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Δάντης: Σε θλίψη ο τραγουδιστής – «Είμαι τόσο μαγκωμένος»
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Χρήστος Δάντης ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο το οποίο αδικήθηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο. Όπως έκανε γνωστό ο Χρήστος Δάντης λογαριασμό του στο Instagram, πέθανε μια καλή του φίλη και συνάδελφος. Ο Χρήστος Δάντης την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας πως θα θυμάται την όμορφη φωνή της, το γεγονός ότι αδικήθηκε από τον χώρο και τη συνεργασία τους στο παρελθόν. «Πριν δύο βράδια πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας η φίλη μου και συνάδελφος @varoui. Είμαι τόσο μαγκωμένος από εκείνη την ώρα που δεν ξέρω τι να γράψω ένα είναι σίγουρο πώς θα θυμόμαστε όλοι τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρ. Δάντης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – «Είμαι τόσο μαγκωμένος»
Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον Χρήστο Δάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο.
Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, πέθανε μια καλή του φίλη και συνάδελφος. Ο Χρήστος Δάντης την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας πως θα θυμάται την όμορφη φωνή της, το γεγονός ότι αδικήθηκε από τον χώρο και τη συνεργασία τους στο παρελθόν.
Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη
«Πριν δύο βράδια πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας η φίλη μου και συνάδελφος @varoui.
Είμαι τόσο μαγκωμένος από εκείνη την ώρα που δεν ξέρω τι να γράψω ένα είναι σίγουρο πώς θα θυμόμαστε όλοι το γλυκό χαμόγελο και τη γλυκιά της κουβέντα για τον καθένα
Διαβάστε το στο grtimes.gr