Συγκινεί η σύζυγος του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο: 30 χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω
16:06 - 19/08/2022
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η σύζυγος του 50χρονου Παναγιώτη Μητρέλου που καταπλακώθηκε από πεύκο ενώ είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι στο Ηράκλειο Κρήτης.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σύζυγος του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο: “30 χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω”
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η σύζυγος του 50χρονου Παναγιώτη Μητρέλου που καταπλακώθηκε από πεύκο ενώ είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι στο Ηράκλειο Κρήτης. «Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», έγραψε στο Facebook. Ο 24χρονος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡαγίζει καρδιές η χήρα του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο: «30 χρόνια μαζί, καλό παράδεισο ψυχή μου»
Ραγίζει καρδιές η χήρα του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο: «30 χρόνια μαζί, καλό παράδεισο ψυχή μου» «Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου» αναφέρει η σύζυγος του Πάνου που έφυγε άδικα σε μια από τις πιο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr