Νίκος Μπάρκουλης: Θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του

20:52 - 19/08/2022

Την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική πήρε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος και πλέον νιώθει χαρούμενος καθώς κατάλαβε ποιος είναι ο δρόμος που θέλει να βαδίσει επαγγελματικά. Ο γιος του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου κατέληξε στην απόφαση αυτή μετά από σκέψη και βλέποντας ξανά τις ταινίες του πατέρα του. Ο Νίκος Μπάρκουλης μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, «ήξερα ότι έχω το μικρόβιο απλώς δεν το παραδεχόμουν». Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι «ο δρόμος μου είναι αυτός όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Μπάρκουλης αλλά επειδή είμαι ο Νίκος και αυτή επιλέγω να είναι η μοίρα μου». Ε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μπάρκουλης: Ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο νεαρός θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του - Δείτε τη δημοσίευσή του

Διαβάστε το στο

Σικάγο Μπουλς: Σε δημοπρασία τα δακτυλίδια του Χόρας Γκραντ

Τα τέσσερα δακτυλίδια που κατέκτησε ο Χόρας Γκραντ με τους Σικάγο Μπουλς και τους Λος Άντζελες Λέικερς είναι μπει σε δημοπρασία, η οποία μπορεί να φέρει κέρδη 340.000 δολαρίων.

Διαβάστε το στο

Νίκος Μπάρκουλης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε – Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Ο Νίκος Μπάρκουλης μπορεί να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στην πλατφόρμα του Tik To άρθρο Νίκος Μπάρκουλης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε – Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας