Γαλαξίδι: Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά, λέει ο πατέρας της 21χρονης
12:46 - 21/08/2022
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ένας 24χρονος και μία 21χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι.
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ένας 24χρονος και μία 21χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο κατέβαινε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαλαξίδι: Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά, λέει ο πατέρας της 21χρονης
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Γαλαξίδι από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην περιοχή και στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους. Η βραδινή διασκέδαση της Παρασκευής κατέληξε σε τραγωδία, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας μιλώντας χθες στο MEGA ανέφερε πως έμαθε για τον χαμό της κόρης του ενώ βρισκόταν στην εργασία του. «Ήμουν στη δουλειά όταν το έμαθα. Η γυναίκα μου με πήρε και μου το είπε. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και για τίποτα και περιμένουμε τώρα να μας ενημερώσει η αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης Βιργινίας. Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν πως μερικά μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓαλαξίδι: Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά, λέει ο πατέρας της 21χρονης Βιργινίας
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ένας 24χρονος και μία 21χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι.
Διαβάστε το στο thebest.grΤροχαίο στο Γαλαξίδι: 'Έμαθα για το δυστύχημα στη δουλειά', λέει ο πατέρας της 21χρονης - Τραγικές φιγούρες οι γονείς
'Η γυναίκα μου με πήρε και μου είπε για το δυστύχημα των παιδιών', δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠατέρας 21χρονης: “Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά”
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ένας 24χρονος και μία 21χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο κατέβαινε προς τη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr