Κρήτη: «Ήταν σαν ταινία δράσης» – Τι λέει η οικογένεια των γερμανών τουριστών για τους «νταήδες» στο Ρέθυμνο

14:08 - 21/08/2022

Το σοκ που έζησε περιέγραψε στην κάμερα η οικογένεια των γερμανών τουριστών που δέχτηκε επίθεση το πρωί της Παρασκευής στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη. Οι τουρίστες ζητούν την άμεση σύλληψη των δραστών και περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ο ένας γιος της οικογένειας των Γερμανών τόνισε στην ΕΡΤ: «Ήταν σαν ταινία δράσης, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο τρομακτικό ήταν το περιστατικό και την απειλή για την ζωή μου που ένιωσα όταν κινήθηκε προς το μέρος μου με μαχαίρι. Βλέποντας την αδερφή μου να κλαίει από ένστικτο θέλησα να την προστατεύσω, όμω

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια των Γερμανών που γλίτωσε από τους οδηγούς

Ζητούν την άμεση σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος τους στο Πέραμα Μυλοποτάμου - Φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο. Το άρθρο Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια των Γερμανών που γλίτωσε από τους οδηγούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας