Συγκινεί η Σοφία Βόσσου για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ευγενική μου ψυχή στο καλό. Σε ευχαριστούμε

15:00 - 21/08/2022

Η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα τον φίλο της και συνεργάτη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου 2022. Στην ανάρτησή της στο Instagram γράφει: «Δυστυχώς δεν ξημερώσαμε καλά… Ο Ρόμπερτ μας ταξίδεψε… Ευγενική μου ψυχή στο καλό. Σε ευχαριστούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου για Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ευγενική μου ψυχή, στο καλό»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια για τον καλό της φίλο, που έφυγε από τη ζωή

Διαβάστε το στο

Το «αντίο» της Σοφίας Βόσσου στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ευγενική μου ψυχή, στο καλό»

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς πέθανε την Κυριακή, μετά από πρόβλημα με την υγεία του που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο. Η είδηση θανάτου του γνωστού τραγουδιστή σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο.  Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του μετά από μάχη με τον καρκίνο. Πολλοί ... Περισσότερα To άρθρο Το «αντίο» της Σοφίας Βόσσου στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ευγενική μου ψυχή, στο καλό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

ΔΕΕΠ N.Δ. Αχαΐας για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: “Σε ευχαριστούμε…”

« Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη» , οι δημιουργίες του πάντα θα μας ταξιδεύουν στα νεανικά μας χρόνια , η σπουδαία συλλογή που αφήνει πίσω του θα μας θυμίζει με συγκίνηση τις συναυλίες του που ζήσαμε στην Πάτρα και τους κοινούς αγώνες που δώσαμε στην δύσκολη δεκαετία του […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!