ΒΙΝΤΕΟ - Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου...»

17:00 - 21/08/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου...» 21/08/2022 Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία του στους κρίκους και έκτη φορά στην τεράστια καριέρα του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Μόναχο. Με τη λήξη του αγωνίσματος ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την πρώτη του δήλωση στη γερμανική τηλεόραση και αναφέρθηκε στην έξτρα δύναμη που πήρε από τις κόρες του που τον είδαν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο από κοντά: «Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου» (vid)

Στις δύο κόρες του που όπως είπε του έδωσαν έξτρα δύναμη αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας αμέσως μετά την κατάκτηση του 6ου χρυσού μεταλλίου στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την ανάδειξή του ως πρωταθλητή Ευρώπης για 6η φορά στην καριέρα του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο, μίλησε στους διοργανωτές σχετικά με την τεράστια επιτυχία του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου»

Αμέσως μετά την ανάδειξη του σε Πρωταθλητή της Ευρώπης, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την νίκη του.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Αγκαλιά με το χρυσό και τα παιδιά του ο Πετρούνιας-«Πήρα δύναμη από τις κόρες μου»

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κατέκτησε για έκτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας. Με 15.133 βαθμούς κέρδισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μόναχο και έγραψε ιστορία. Το άρθρο Αγκαλιά με το χρυσό και τα παιδιά του ο Πετρούνιας-«Πήρα δύναμη από τις κόρες μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πετρούνιας: «Αισθάνομαι υπέροχα, πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου» (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Μονάχου.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Συγκινημένος ο «χρυσός» Πετρούνιας: «Παίρνω δύναμη από τις κόρες μου» (VIDEO)

Για το έκτο χρυσό και τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στους κρίκους όλων των εποχών μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά από τον νέο του άθλο, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυμναστικής, με την εξαιρετική εμφάνιση και τους 15.133 βαθμούς που πήρε. «Ήρθα για αυτό το λόγο και μόνο. Δεν υπάρχει άλλος αγώνας φέτος για μένα γιατί δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης για το παγκόσμιο. Είναι ένα ξεχωριστό μετάλλιο, το έκτο, προχωράμε δυνατά. Προέρχομαι από ένα χειρουργείο που έγινε πριν από λιγότερο από δέκα μήνες. Ήταν εδώ τα παιδιά μου και η γυναίκα μου για πρώτη φορά και είναι και γι’ αυτό ξεχωριστό το συγκεκριμένο μετάλλιο» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο ίδιος τόνισε ότι αυτό το μετάλλιο ση

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)