ΒΙΝΤΕΟ: Το πρώτο μήνυμα του Μπερνάρ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού
11:00 - 23/08/2022
ΒΙΝΤΕΟ: Το πρώτο μήνυμα του Μπερνάρ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού
23/08/2022
Ο Μπερνάρ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 3:00 το μεσημέρι και η υποδοχή του προβλέπεται αποθεωτική.
Λίγο πριν από την πτήση, ο Βραζιλιάνος άσος θέλησε να στείλει μήνυμα στους οπαδούς που τον έχουν κατακλύσει με μηνύματα τις τελευταίες μέρες στα social media.
Οι πράσινοι δημοσίευσαν βίντεο με τον Μπερνάρ, ο οποίος λέει τα εξής:
«Γεια σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα που μου στείλατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί σας σύντομα. Έρχομαι».
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Μπερνάρ στους οπαδούς του Τριφυλλιού
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή του Βραζιλιάνου Μπερνάρ, ο οποίος και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για τη χώρα μας μάλιστα, ο Μπερνάρ έστειλε το πρώτο μήνυμα στους οπαδούς του Τριφυλλιού μέσα από τη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ... Περισσότερα
To άρθρο Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Μπερνάρ στους οπαδούς του Τριφυλλιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Το «μήνυμα» του Μπερνάρντ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού (vids)
Το πρώτο μήνυμα του Μπερνάρντ μετά την ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό και τη «θερμή» υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας.
Διαβάστε το στο