Κόρινθος: «Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της 6χρονης

14:42 - 23/08/2022

Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Κορινθίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόρινθος: «Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα» – Τι είπε ο πατέρας της 6χρονης

Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Κορινθίας. Ο πατέρας του κοριτσιού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελεά και στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί. Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Κόρινθο: Πνίγηκε 6χρονο κοριτσάκι […]

Διαβάστε το στο

Πνιγμός εξάχρονης στην Κορινθία: «Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα», λέει ο πατέρας του κοριτσιού [video]

Φως στις συνθήκες πνιγμού του 6χρονου κοριτσιού αναμένεται να δώσει σήμερα στην απολογία του

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πνιγμός 6χρονης: «Δεν βούτηξα να τη σώσω γιατί έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της

Το κορίτσι έχασε τη ζωή του στο Καλαμάκι Κορινθίας, την ώρα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα. Ο κηδεμόνας της που βρισκόταν μαζί της εκείνη την ώρα οδηγήθηκε στον ανακριτή, αφού του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου The post Πνιγμός 6χρονης: «Δεν βούτηξα να τη σώσω γιατί έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δε βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα, αναφέρει ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε, στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας, σε παραλία της Κορινθίας. Ο πατέρας του κοριτσιού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί. Βάσει της κατάθεσής του, ο πατέρας ανέφερε, ότι φόρεσε Το άρθρο Δε βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα, αναφέρει ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Δεν βούτηξα, γιατί έχω άσθμα» δήλωσε ο πατέρας

Ανατριχιαστικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του πνιγμού του της 6χρονης στη θαλάσσια περιοχή στο Καλαμάκι Κορίνθου. Ο πατέρας του παιδιού, που καταθέτει στον Εισαγγελέα Κορίνθου, δήλωσε προσερχόμενος ότι δεν βούτηξε να το τραβήξει στην…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα»: Συνελήφθη ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε – Αναφορές πως δεν μπήκε στη θάλασσα να τη σώσει

«Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα»: Συνελήφθη ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε – Αναφορές πως δεν μπήκε στη θάλασσα να τη σώσει Συνελήφθη ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε – Αναφορές πως δεν μπήκε στη θάλασσα να τη σώσει Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού που ανασύρθηκε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων