Ραφαέλα Πλαστήρα: Η αποκάλυψη – σοκ της σταρ Ελλάς για την κακοποίηση από τον σύντροφό της (video)
17:31 - 16/01/2020
Θύμα κακοποίησης έπεσε η Ραφαέλα Πλαστήρα από τον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» η Σταρ Ελλάς. «Πριν από μερικούς μήνες ήμουν σε μία πολύ δύσκολη θέση, σε μία σχέση τοξική, ήθελα να περάσω στις γυναίκες σε όλον τον κόσμο που έχουν περάσει τα ίδια με μένα ή χειρότερα, πως δεν είναι μόνες […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ραφαέλα Πλαστήρα μιλάει για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της (VIDEO)
Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία μίλησε και για την κακοποίηση που δεχόταν από πρώην σύντροφό της.
Στην κακοποίηση που δεχόταν από πρώην σύντροφό της αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον Μιχάλη Πλεμμένο η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα.
«Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πως, επειδή πριν μερικούς μήνες ήμουν σε μια πολύ δύσκολη θέση, σε μια σχέση τοξική, ήθελα να περάσω στις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που έχουν περάσει τα ίδια με μένα ή χειρότερα, πως δεν είναι μόνες τους. Και πως πρέπει να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα, δεν πρέπει να φοβούνται.
Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω κι εγώ πώς
Διαβάστε το στο thestival.grΡαφαέλα Πλαστήρα: Μιλά για την κακοποίηση που έχει υποστεί από τον πρώην σύντροφό της (βίντεο)
Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία μίλησε και για την κακοποίηση που δεχόταν από πρώην σύντροφό της.
«Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πως, επειδή πριν μερικούς μήνες ήμουν σε μια πολύ δύσκολη θέση, σε μια σχέση τοξική, ήθελα να περάσω στις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που έχουν περάσει τα ίδια με μένα ή χειρότερα, πως δεν είναι μόνες τους. Και πως πρέπει να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα, δεν πρέπει να φοβούνται.
Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω κι εγώ πώς ξέφυγα, γιατί μέναμε μαζί, συζούσαμε. Δεν με άφηνε καθόλου να βγαίνω έξω, βγαίναμε μόνο μαζί. Όταν έφευγε από το σπίτι, πάντα κλείδωνε την πόρτα. Η αστυνομία είχε έρθ
Διαβάστε το στο pronews.gr