Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου»- Τον σήκωσαν για να κατέβει σε δύσβατη παραλία

12:16 - 24/08/2022

Ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να δέχεται βοήθεια ώστε να κατέβει σε μια δύσβατη παραλία της Κέρκυρας.Ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να δέχεται βοήθεια ώστε να κατέβει σε μια δύσβατη παραλία της Κέρκυρας.Ο κορυφαίος αθλητής στη λεζάντα αναφέρεται στη φιλία και στην αξία του να είναι «μαζί» ξεπερνώντας τα εμπόδια στην πρόσβαση. «Από την πρώτη μέρα που άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα δεν εξέφρασα, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» – Τον σήκωσαν για να κατέβει σε δύσβατη παραλία

Ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να δέχεται βοήθεια ώστε να κατέβει σε μια δύσβατη παραλία της Κέρκυρας. Ο κορυφαίος αθλητής στη λεζάντα της ανάρτησής του αναφέρεται στη φιλία και στην αξία του να είναι «μαζί» ξεπερνώντας τα εμπόδια. «“Οι φίλοι μου είναι τά πόδια μου!!” Από την πρώτη μέρα που […] The post Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» – Τον σήκωσαν για να κατέβει σε δύσβατη παραλία appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» - Συγκινεί με νέο βίντεο στο Instagram

Συγκινητικό βίντεο από τον Αντώνη Τσαπατάκη. Οι φίλοι του τον σήκωσαν στις πλάτες τους για να κατέβουν σε μια δύσβατη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου είναι τα πόδια μου» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του Παραολυμπιονίκη

Συγκίνηση και περηφάνεια πρόσφερε στο Πανελλήνιο ο Αντώνης Τσαπατάκης μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα που κατάφερε να κατακτήσει το το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το 2021. Ο μεγάλος αθλητής όμως δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή φαίνεται. Φαίνεται πως έχει εκτός από καταπληκτικές αποδόσεις και χρυσή καρδιά. Πρόκειται για έναν ήρωα που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Ένα ατύχημα με τη μηχανή του το 2007 σε ηλικία μόλις 18 ετών, έμελλε να τον καθηλώσει για πάντα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Αντώνης όμως, δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει. Μέσα και έξω από το νερό να συγκινεί αλλά και να δίνει θάρρος και δύναμη σε όλο τον κόσμο. Ο παραολυμπιονίκης ανέβασε βίντεο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης: Οι φίλοι μου είναι τα πόδια μου - Με σηκώνουν με τα χέρια ή την πλάτη

Μια εξομολόγηση με ψυχή και καρδιά για τη δύναμη της ειλικρινούς φιλίας από τον παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αντώνης Τσαπατάκης: Σήκωσαν στην πλάτη τον παραολυμπιονίκη για να κατέβει δύσβατη παραλία

Ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να δέχεται βοήθεια από τους φίλους του, ώστε να κατέβει σε μια δύσβατη παραλία της Κέρκυρας. Ο κορυφαίος αθλητής στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται στη φιλία και στην αξία του να είναι «μαζί» ξεπερνώντας τα εμπόδια στην πρόσβαση. «Από την πρώτη μέρα που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» – Τον πήραν στους ώμους για να κατέβει σε δύσβατη παραλία

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» – Τον πήραν στους ώμους για να κατέβει σε δύσβατη παραλία Ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να δέχεται βοήθεια ώστε να κατέβει σε μια δύσβατη παραλία της Κέρκυρας. Ο κορυφαίος αθλητής στη λεζάντα της ανάρτησής του αναφέρεται στη φιλία και στην […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας