«Ραγίζει καρδιές» η μάνα της 6χρονης Αμέλιας: «Γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι μου και όχι σε μένα;»

19:08 - 24/08/2022

Γύρω από την υπόθεση του πνιγμού της 6χρονης στην παραλία Καλαμάκι της Κορινθίας, είναι πολλά είναι τα ερωτηματικά, με τον πατέρα να κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.Γύρω από την υπόθεση του πνιγμού της 6χρονης στην παραλία Καλαμάκι της Κορινθίας, είναι πολλά είναι τα ερωτηματικά, με τον πατέρα να κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.Ο 42χρονος με καταγωγή από την Αλβανία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στην κατάθεσή του ο πατέρας ισχυρίστηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: "Γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι μου και όχι σε μένα;", μονολογούσε η μάνα

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πνιγμός 6χρονης: «Γιατί το έκανε στο παιδάκι μου και όχι σε εμένα»

Η γυναίκα που ήταν δίπλα στη μητέρα της 6χρονης που πνίγηκε στη Κόρινθο, όταν η δεύτερη έφτασε στο νοσοκομείο και έμαθε τα τραγικά νέα, μίλησε για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι «φτάσαμε εμείς εκεί βλέπουμε το ασθενοφόρο και είναι ένα κοριτσάκι τελειωμένο γιατί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας