Κόρινθος: Ελεύθερος ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από θαλάσσια περιοχή
12:40 - 25/08/2022
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, στον πατέρα του άτυχου κοριτσιού απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Εναντίον του είχε ασκηθεί […]
Κόρινθος: Ελεύθερος ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από θαλάσσια περιοχή on BLUE SKY.
Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόρινθος: Σήμερα η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στη θάλασσα
Στην Αλβανία σήμερα Παρασκευή αναμένεται να γραφεί ο επίλογος του τραγικού θανάτου της 6χρονης...
Διαβάστε το στο ZouglaΚόρινθος: Σήμερα η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στη θάλασσα
«Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», δήλωσε ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας
Διαβάστε το στο Κόρινθος: Σήμερα η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στη θάλασσα
«Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα – Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», δήλωσε ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας
Διαβάστε το στο tanea.grΚόρινθος: Σήμερα η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στη θάλασσα
«Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα – Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», δήλωσε ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας
Διαβάστε το στο tovimaΚόρινθος: Οι κλήσεις του πατέρα της 6χρονης στην αστυνομία
Φέρεται να έφυγε 2 χλμ μακριά από την παραλία που πνιγόταν η κόρη του
Διαβάστε το στο patrasevents.gr