Κόρινθος: Ελεύθερος ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από θαλάσσια περιοχή

12:40 - 25/08/2022

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, στον πατέρα του άτυχου κοριτσιού απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Εναντίον του είχε ασκηθεί […] Κόρινθος: Ελεύθερος ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από θαλάσσια περιοχή on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόρινθος: Σήμερα η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στη θάλασσα

Στην Αλβανία σήμερα Παρασκευή αναμένεται να γραφεί ο επίλογος του τραγικού θανάτου της 6χρονης...

Διαβάστε το στο Zougla

«Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», δήλωσε ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας

Διαβάστε το στο

«Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα – Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», δήλωσε ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα – Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», δήλωσε ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας

Διαβάστε το στο tovima

Κόρινθος: Οι κλήσεις του πατέρα της 6χρονης στην αστυνομία

Φέρεται να έφυγε 2 χλμ μακριά από την παραλία που πνιγόταν η κόρη του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Κρήτη: Ξεκινά η 2η

SYM ADX 300 TCS

Συγκλονισμένος ο κόσμος του ποδοσφαίρου από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

ΗΠΑ: Σε συναγερμό η Φλόριδα για τον κυκλώνα Μίλτον – Χιλιάδες φεύγουν για να γλιτώσουν

Γερμανία: Αναβάλλεται η συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία

Ισραήλ: Έξι τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι στη Χαντέρα