Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ: «Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα στις σχέσεις των δύο χωρών»
15:02 - 25/08/2022
«Είναι ευχαρίστησή μου που σας υποδέχομαι στην Αθήνα», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεϊχη Mohamed bin Zayed Al Nahyan κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. «Έχουμε κάνει πολλά. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις σχέσεις και τη συνεργασία των […]
Το άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ: «Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα στις σχέσεις των δύο χωρών» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Υποδέχτηκε τον πρόεδρο των Εμιράτων - «Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε περισσότερα»
«Είμαστε σε μια περιοχή που μπορούμε να οικοδομήσουμε ακόμα πιο ισχυρές σχέσεις» σχολίασε ο Σεΐχης, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης στον πρόεδρο των ΗΑΕ: Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα
«Είμαστε σε μια περιοχή που μπορούμε να οικοδομήσουμε ακόμα πιο ισχυρές σχέσεις» σχολίασε ο Σεΐχης, κατά τη συνάντησή του με…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜητσοτάκης σε πρόεδρο ΗΑΕ: Κάναμε πολλά, μπορούμε περισσότερα
«Είναι ευχαρίστησή μου που σας υποδέχομαι στην Αθήνα», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεϊχη Mohamed bin Zayed Al Nahyan κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. «Έχουμε κάνει πολλά. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις σχέσεις και τη συνεργασία των […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΜητσοτάκης με τον πρόεδρο των ΗΑΕ: Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα στις σχέσεις των δύο χωρών
«Είναι ευχαρίστησή μου που σας υποδέχομαι στην Αθήνα», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεϊχη Mohamed bin Zayed Al Nahyan κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. «Έχουμε κάνει πολλά. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις σχέσεις και τη συνεργασία των
Το άρθρο Μητσοτάκης με τον πρόεδρο των ΗΑΕ: Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα στις σχέσεις των δύο χωρών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜητσοτάκης: Υποδέχτηκε τον πρόεδρο των Εμιράτων – «Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε περισσότερα»
Τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Mohamed bin Zayed Al Nahyan υποδέχτηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο διάλογο που είχε με τον Σεϊχη, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Είναι ευχαρίστησή μου που σας υποδέχομαι στην Αθήνα. Έχουμε κάνει πολλά. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», σχολιάζοντας τις σχέσεις και τη συνεργασία των δύο χωρών.
«Ευχαριστώ φίλε μου. Είμαστε σε μια περιοχή που μπορούμε να οικοδομήσουμε ακόμα πιο ισχυρές σχέσεις», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΗΑΕ ο οποίος στάθηκε στη σημασία των σχέσεων που έχουν οικοδομήσει οι δύο χώρες τα τελευταία δύο χρόνια.
protothema.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΚ. Μητσοτάκης σε πρόεδρο ΗΑΕ: Έχουμε κάνει πολλά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τις χώρες μας
Κ. Μητσοτάκης σε πρόεδρο ΗΑΕ: Έχουμε κάνει πολλά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τις χώρες μας on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr