Ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε “σπάει” την σιωπή του: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου, το λάτρευα»
15:22 - 25/08/2022
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται στο Καλαμάκι Κορινθίας μετά το θάνατο της 6χρονης Αμέλιας η οποία ανασύρθηκε νεκρή από παραλία της περιοχής το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο πατέρας της 6χρονης, ο οποίος την είδε να γλιστρά από τα χέρια του και να πνίγεται, σπάει τη σιωπή του και μιλά στο protothema.gr μια ημέρα μετά την απόφαση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόρινθος: Ξεσπά ο πατέρας της 6χρονης μετά τον πνιγμό της – «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου, το λάτρευα»
Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως και τίθενται στη διάθεση των Αρχών αναφορικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης Αμέλιας μπροστά στα μάτια του πατέρα της. Ο τελευταίος -ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- προέβη μετά την απολογία του στις πρώτες δηλώσεις, ωστόσο τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου […]
Διαβάστε το στο Ξεσπά ο πατέρας της 6χρονης: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου, το λάτρευα» - Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» ο Μπαλάσκας
Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως και τίθενται στη διάθεση των Αρχών αναφορικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης Αμέλιας μπροστά στα μ
Διαβάστε το στο lykavitos.gr