Κόρινθος: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου, το λάτρευα – Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σε αυτό»
15:52 - 25/08/2022
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται στο Καλαμάκι Κορινθίας μετά το θάνατο της 6χρονης Αμέλιας η οποία ανασύρθηκε νεκρή από παραλία της περιοχής το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο πατέρας της 6χρονης, ο οποίος την είδε να γλιστρά από τα χέρια του και να πνίγεται, σπάει τη σιωπή του και μιλά στο protothema.gr μια ημέρα μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο.
«Ο, τι έχει γίνει τα έχω πει όλα ένα προς ένα στον εισαγγελέα και είναι η αλήθεια. Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα. Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμή μου. Όταν έρχοταν το παιδί στο σπίτι έπαιρνα δύναμη», λέει με λυγμούς στο protothema.gr ο 42χρονος ενώ ξεκαθ
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόρινθος: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου, το λάτρευα – Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σε αυτό»
Ο 42χρονος μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr για την τραγωδία της οικογένειάς του - «Ήμασταν κάθε μέρα μαζί εδώ και ένα μήνα», λέει για τη σχέση του με την Αμέλια.
Το άρθρο Κόρινθος: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου, το λάτρευα – Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σε αυτό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr