Νίκος Ανδρουλάκης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός ήθελε όμηρο το ΠΑΣΟΚ»
18:36 - 25/08/2022
«Είναι αδιανόητο να αγωνίζομαι για τα εθνικά συμφέροντα και η κυβέρνηση να μου έχει στήσει μία τέτοια πλεκτάνη. Ένιωσα βαθύτατα πληγωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, για το θέμα των υποκλοπών. «Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. […]
Το άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός ήθελε όμηρο το ΠΑΣΟΚ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Παρακρατικός μηχανισμός κινούμενος από την ηγεσία της ΝΔ ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία
«Δεν είμαστε πρόθυμοι εταίροι κανενός, δεν κινούμαστε αλα καρτ», σημείωσε απαντώντας σε όλους όσους τους ταυτίζουν με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε υπήρξε επίσημη προσπάθεια ενημέρωσής μου από κάποια υπεύθυνη δημόσια αρχή, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε το στο Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ
O Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το απόγευμα σε υψηλούς τόνους στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και στελέχη...
Διαβάστε το στο ZouglaΝίκος Ανδρουλάκης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός ήθελε όμηρο το ΠΑΣΟΚ – Το σχέδιο απέτυχε παταγωδώς»
Για το θέμα των υποκλοπών, με θύμα και τον ίδιο, μιλά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Διαβάστε το στο tovimaΝ. Ανδρουλάκης: «Παρακρατικός μηχανισμός ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού του»
«Ένιωσα βαθύτατα προδομένος ως Έλληνας πολίτης πάνω από όλα», τόνισε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grN. Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης σε υψηλούς τόνους στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και στελέχη του κόμματος, εξεπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση κι επέρριψε όλη τη ευθύνη στον Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε , στη αυριανή πρό ημερησίας διατάξεως συζήτηση, στη Βουλή, να πεί όλη την αλήθεια για […]
The post N. Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΑνδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ
Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚvdounis
Thu, 25/08/2022 - 20:46
Διαβάστε το στο sofokleousin.grN. Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ
O Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το απόγευμα σε υψηλούς τόνους στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και στελέχη του κόμματος, εξεπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση κι επέρριψε όλη τη ευθύνη στον Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε, στη αυριανή πρό ημερησίας διατάξεως συζήτηση, στη Βουλή, να πεί όλη την αλήθεια για ποιους λόγους τον […]
N. Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grN. Ανδρουλάκης: Με παρακολουθούσαν για να θέσουν σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ
Ανδρουλάκης: O Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το απόγευμα σε υψηλούς τόνους στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και στελέχη του κόμματος, εξεπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση κι...
επέρριψε όλη τη ευθύνη στον Κ Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε , στη αυριανή πρό ημερησίας διατάξεως συζήτηση, στη Βουλή, να πεί όλη την αλήθεια για ποιους λόγους τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ. «Καλώ δημόσια τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήμουν δημόσιος κίνδυνος. Αύριο οφείλει να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και συμπλήρωσε: ««Ήταν εθνικός κίνδυνος η υπογραφή μου στο σχέδιο ResqEU ή μήπως ήταν εθνικός κίνδυνος ότι ζήτησα εμπάργκο όπλων για την
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΝίκος Ανδρουλάκης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός ήθελε όμηρο το ΠΑΣΟΚ – Το σχέδιο απέτυχε παταγωδώς» (φωτο&βίντεο)
«Μέχρι προχθές ήμουν ο πρόθυμος εταίρος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι έχει να πει τώρα ο κ. Τσίπρας, που ήμουν ο στόχος της Δεξιάς;»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝ. Ανδρουλάκης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός ήθελε όμηρο το ΠΑΣΟΚ αλλά απέτυχε παταγωδώς» (VIDEO)
Για το θέμα των υποκλοπών, με θύμα και τον ίδιο, μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
«Είναι αδιανόητο να αγωνίζομαι για τα εθνικά συμφέροντα και η κυβέρνηση να μου έχει στήσει μία τέτοια πλεκτάνη. Ένιωσα βαθύτατα πληγωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, για το θέμα των υποκλοπών.
«Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. Κατάφεραν να ‘φακελώσουν’ ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού τους προσωπικού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Και προσέθεσε: «Η παρακολούθησή μου παίρνε
Διαβάστε το στο grtimes.gr