Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Aναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών

22:50 - 25/08/2022

Το ΙΚΑ θα τις καταβάλλει με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού (όπως τους προηγούμενους μήνες) Το άρθρο Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Aναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου - Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες στις οποίες θα καταβληθούν οι συντάξεις των ασφαλιστικών ταμείων στους δικαιούχους , τόσο οι κύριες όσο και οι επικουρικές, για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, ημερομηνίες και ώρες πληρωμής

Στα ΑΤΜ επιτέλους οι συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022. Ποιες ημερομηνίες και ώρες θα γίνει η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου 2022; Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022 με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού. Οι ημερομηνίες πληρωμής (με ΑΜΚΑ) των συντάξεων ΙΚΑ Σεπτεμβρίου 2022 είναι: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, ημερομηνίες και ώρες πληρωμής.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι θα πληρωθούν σήμερα

Mπαράζ πληρωμών αναμένεται την σήμερα, Παρασκευή  καθώς θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Συντάξεις: Ποιοι πληρώνονται σήμερα-Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Οι συντάξεις Σεπτεμβρίου πληρώνονται από σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, στους συνταξιούχους. Η πληρωμή θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου. Τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων, το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας. Σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9. Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023