Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Ανακαλέστε ή θα ασκήσω τα δικαιώματα μου»

13:08 - 26/08/2022

Στην ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα επί προσωπικού: Ανακαλέστε διαφορετικά θα ασκήσω τα δικαιώματά μου για την προσβολή

Φραστική αντιπαράθεση στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τελικά ένα βήμα πίσω από τον αρχικό ισχυρισμό του για το περιεχόμενο της τοποθέτησης του υπουργού στην Επιτροπή Θεσμών σχετικά με τις παρακολουθήσεις The post Γεραπετρίτης σε Τσίπρα επί προσωπικού: Ανακαλέστε διαφορετικά θα ασκήσω τα δικαιώματά μου για την προσβολή appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Γεραπετρίτης σε Αλέξη Τσίπρα: «Ανακαλέστε αλλιώς θα ασκήσω τα δικαιώματα μου»

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ: Τον λόγο «επί προσωπικού» για να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα που τον κατηγόρησε για ψέματα ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr «Και μόνο για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτρέψει την τοποθέτηση. Ή έχετε τόσο χαμηλή αντίληψη για την ειλικρίνεια που δεν καταλαβαίνετε πως αυτό που είπατε ήταν προσβλητικό», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης. Έχει χαθεί το αληθές νόημα των λέξεων, συνέχισε κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι χρησιμοποιεί την Βουλή. «Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια. Αυτό πρέπει να το θυμάστε. Εγώ ουδέποτε ανέφερα αυτά που ε

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ένταση με Γεραπετρίτη-Τσίπρα στη Βουλή – «Ανακαλέστε ότι είπα ψέματα» (VIDEO)

Μετά το πέρας της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το θέμα των παρακολουθήσεων τον λόγο πήρε ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζητώντας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανακαλέσει ότι είπε τρεις φορές ψέματα. Όπως ανέφερε σε αυτή την αίθουσα υφίστανται άνθρωποι με αξιοπρέπεια και πρόσθεσε ότι έχει χαθεί το αληθές νόημα των λέξεων, «βαριά η λέξη ψέμα που πρέπει να χρησιμοποιείτε με φειδώ». Λέτε ότι είπα ψέματα στη Βουλή επικαλούμενος μια μυστική και απόρρητη συνεδρίαση για την οποία δεν μπορώ να διαρρεύσει οτιδήποτε, ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν γνωρίζατε ή δ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες