Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να προσέχει τις νομικές μου απόψεις- Θα τον βοηθήσει…
13:34 - 26/08/2022
Τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Βουλή, σχολίασε αιχμηρά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.Τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Βουλή, σχολίασε αιχμηρά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει: «Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε σκόπιμο να αντιταχθεί ο ίδιος προσωπικά ενώπιον της Βουλής στην επιστημονική μου θέση ότι οι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βενιζέλος για Μητσοτάκη: Αν δεν θέλει να σέβεται τις πολιτικές μου απόψεις, να λαμβάνει υπόψη όσα λέω για τα νομικά
«Θεωρεί ο κ. Μητσοτάκης ότι μια κυβέρνηση μπορεί, επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας με την έγκριση ενός ή έστω δυο εισαγγελέων, να θέτει υπό διαρκή παρακολούθηση όλους τους πολιτικούς της αντιπάλους;» αναρωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Διαβάστε το στο Αιχμηρή ανακοίνωση Ε. Βενιζέλου: Ο κ. Μητσοτάκης να προσέχει και να λαμβάνει υπόψη του τις νομικές μου απόψεις
"Θεωρεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να αντιμετωπίζονται από την ΕΥΠ όπως αλλοδαποί ύποπτοι για κατασκοπεία;διερωτάται ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός στις απόψεις του.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΑντίδραση Βενιζέλου στην ομιλία Μητσοτάκη: «Να προσέχει τις νομικές μου απόψεις»
Άμεση ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός στο όνομά του κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για τη νομιμότητα της επισύνδεσης στον Νίκο Ανδρουλάκη είπε απευθυνόμενος στο Σώμα: «Αν πιστεύετε την άποψη του κ. Βενιζέλου ότι επι της αρχής κανείς πολιτικός δεν πρέπει να παρακολουθείται να το πείτε. Αλλά να σκεφτούμε πρώτα πώς εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή».
Σε λιγότερο από μία αργότερα, ο κ. Βενιζέλος τοποθετήθηκε νομικά, ως συνταγματολόγος, σε μία συνολική τοποθέτηση επί του θέματος, εξηγώντας ποια είναι η διαφορά με την περίπτωση της Χρυσής Αυγής:
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την αναφορά που
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr