Μητσοτάκης: Εάν πιστεύετε ότι δεν απολαμβάνω της εμπιστοσύνης της ΚΟ μου καταθέστε τώρα πρόταση δυσπιστίας!
15:50 - 26/08/2022
Ευθεία πρόκληση στον Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής εάν πιστεύει ότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας έκανε ο πρωθυπουργός κατά τη δευτερολογία του στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τις παρακολουθήσεις. «Εάν δεν το πράξετε, θα αποδείξετε ότι είστε ένας θρασύδειλος πολιτικός» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η ΚΟ του είναι απόλυτα συμπαγής. «Ολοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο και αυτό δεν εξαιρεί ούτε τους 300 βουλευτές όταν πρόκειται για θέμα εθνικής ασφάλειας. Με ρωτήσατε γιατί παρακολουθήθηκε το τηλέφωνο του κου Ανδρουλάκη. Γνωρίζετε ότι αυτή την απάντηση θα μπορούσε να την πάρει μόνο ο κος Ανδρουλάκης μέσα από μια απόρρητη δι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Μητσοτάκης: Αν πιστεύετε κ. Τσίπρα ότι δεν απολαμβάνω της εμπιστοσύνης της βουλής καταθέστε πρόταση δυσπιστίας
«Με κατηγορήσατε κ. Τσίπρα ότι εγώ έδωσα την εντολή παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη. Το είπατε ξεκάθαρα. Το είπατε με μεγάλη βεβαιότητα. Το είπατε με τόση βεβαιότητα που αναρωτιόμουνα αν κρίνεται εκ ιδίων τα αλλότρια. Διότι εδώ είναι ο δικός σας λόγος απέναντι στον δικό μου» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην […]
Κ. Μητσοτάκης: Αν πιστεύετε κ. Τσίπρα ότι δεν απολαμβάνω της εμπιστοσύνης της βουλής καταθέστε πρόταση δυσπιστίας on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr