Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω»
13:20 - 29/08/2022
Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για όλα στην Μπέττυ
To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό
«Δεν πρέπει να έχουμε θέμα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ», πρόσθεσε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό
Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, μίλησε για τον ιδανικό άντρα, την τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν ... Περισσότερα
To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό…»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα...
Διαβάστε το στο ZouglaΔήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό…»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μίλησε για τις δουλειές της στην τηλεόραση αλλά και για την προσωπική...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό
Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
Διαβάστε το στο thebest.grΔήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό…»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μίλησε για τις δουλειές της στην τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της ζωή.
«Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή κάτι δραματικό, με ιντριγκάρει το κείμενο.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω. Δεν πρέπει να έχουμε θέμα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.
«Είμαι 22 χρόνια στη δουλειά και ποτέ δεν έβγαζα την προσωπική μου ζωή δημόσια. Είναι αυτή η ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι πολλά χρ
Διαβάστε το στο lamianow.grΔήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό…»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μίλησε για τις δουλειές της στην τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή κάτι […]
Διαβάστε το στο dete.gr