Δήμητρα Ματσούκα: Τι συμβαίνει με την πιτσαρία από την οποία παραγγέλνει τα τελευταία 3 χρόνια;

13:40 - 29/08/2022

«Γίνεσαι ποτέ σκληρή; Θα τσακωθείς ποτέ με κάποιον άνθρωπο;», ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς την Δήμητρα Ματσούκα, η οποία ήταν η […] The post Δήμητρα Ματσούκα: Τι συμβαίνει με την πιτσαρία από την οποία παραγγέλνει τα τελευταία 3 χρόνια; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρα Ματσούκα: Τα… νεύρα της με την πιτσαρία της γειτονιάς

Εκνευρίστηκε με την πιτσαρία της γειτονιάς της η Δήμητρα Ματσούκα, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». «Γίνεσαι ποτέ σκληρή; Θα τσακωθείς ποτέ με κάποιον άνθρωπο;» τη ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς με την ηθοποιό να δίνει μια μάλλον αναπάντεχη απάντηση. «Κι εγώ, όπως όλοι μας, έχω και μια άλλη εκδοχή. Το παθαίνω σε κάτι κουλά σημεία. Υπάρχει μια πιτσαρία στη γειτονιά μου που παραγγέλνουμε πάρα πολύ συχνά, μπορεί και 3 χρόνια. Κάθε φορά θα μου ζητήσουν το τηλέφωνο και τη διεύθυνση. Για κάποιο λόγο δεν περνάει στο σύστημα. Την τελευταία φορά είπα στην κοπέλα ότι ο άνθρωπος έχει φτάσει στο φεγγάρι, είπα διάφορα επιτεύγματα του ανθρώπινου είδους. Παθαίνω κάτι τέτοια, σε κά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο