Μάρκος Σεφερλής: «Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω»
13:54 - 18/10/2019
Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε κατά όσων τον σχολιάζουν αρνητικά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου. […]
The post Μάρκος Σεφερλής: «Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μάρκος Σεφερλής: Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω
Ο δημοφιλής κωμικός Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Ηairspray» και σε συνέντευξη του στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούριου, στην Έλενα Πολυκάρπου ξέσπασε κατά όσων τον σχολιάζουν αρνητικά.
Διαβάστε το στο thebest.grΜάρκος Σεφερλής: «Δεν ζητάω τα χρήματα της κυρίας Ακρίτα για να ζήσω» [βίντεο]
Λίγα 24ωρα μετά την εκ νέου αναφορά της Έλενας Ακρίτα στην δικαστική τους διαμάχη και […]
The post Μάρκος Σεφερλής: «Δεν ζητάω τα χρήματα της κυρίας Ακρίτα για να ζήσω» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜάρκος Σεφερλής: Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω
«Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά από αυτή την τεράστια προσβολή, ήταν να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη να με προστατεύσει»
Διαβάστε το στο news.grΜάρκος Σεφερλής: «Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω»
Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε κατά όσων τον σχολιάζουν αρνητικά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου. «Το ποιος είμαι και τι κάνω στην ελληνική showbiz το ξέρει ο κόσμος πάρα πολύ καλά, ο κόσμος που έρχεται να με δει όλα αυτά τα χρόνια. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι είναι πάρα πολύς ο κόσμος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρκος Σεφερλής: Δεν ζητάω τα χρήματα της κυρίας Ακρίτα για να ζήσω. Δεν τα θέλω! Αν κερδίσω θα τα δώσω σε ιδρύματα
Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε σε δημοσίευση σχετικά με την συμμετοχή του στην παράσταση “Hairspray” και τους ρόλους που είχε παίξει στο παρελθόν, ενώ σχετικά με την δικαστική του αντιπαράθεση με την Έλενα Ακρίτα, ανέφερε ότι δεν χρειάζεται τα χρήματα που διεκδικεί για να ζήσει και ότι σε περίπτωση που τα κερδίσει θα τα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
":Από την Έλενα Ακρίτα διεκδικώ την αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης", τόνισε χαρακτηριστικά, ο αγαπημένος ηθοποιός.
Δείτε όσα είπε
Διαβάστε το στο entertv.gr