Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη κατά αυτούς»

17:18 - 30/08/2022

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε το κατώφλι του Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο δύσκολα πέρασε όταν υποδύθηκε […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη κατά αυτούς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έγραφαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα πέρασε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην σειρά «Έχω ένα μυστικό». «Μου πήρε πολλά χρόνια να δω το καλό γιατί δεν πέρασα καθόλου καλά. Μου κόστισε την υγεία μου, τι καλό να δω; Προφανώς όλα αυτά ήταν μαθήματα, ήταν να συμβούν και στο κάτω κάτω δεν πέθανε και κανείς. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Τα αυτοάνοσα εκεί ξεκίνησαν. Έκανα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Έκανα μόνο θέατρο και μάλιστα όχι εμπορικό… Διάλεγα πολύ πράγματα που θα διαφέρουν και που δεν θα θύμιζαν με τίποτα ούτε στην απόχρωση…

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ λίγο πριν την πρεμιέρα To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Δεν θα ξαναέπαιζα την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δεν έχω δει καν τη σειρούλα" [Βίντεο]

"Έχει πλάκα που 17 χρόνια μετά συζητάμε ακόμα για αυτό. Είναι τόσο αστείο. Μου φαίνομαι κι εγώ λίγο γραφική που το συζητάω ακόμα", είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα πρωταγωνιστήσει για τρίτη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», βρέθηκε την Τρίτη (30/8) στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για τις σκληρές κριτικές που δέχθηκε την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά του Alpha «Έχω ένα μυστικό». «Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έγραφαν ότι με έχει καταλάβει το φάντασμα της Βουγιουκλάκη”

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Μου φαίνομαι και εγώ γραφική που το συζητάω ακόμα. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρά, θα τη δω κάποτε".

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο