Εμβόλια κατά της Όμικρον: Έρχονται οι επικαιροποιημένες δόσεις για τους εμβολιασμούς του φθινοπώρου

06:32 - 01/09/2022

Ακόμη και στα τέλη του Σεπτέμβρη ενδέχεται να κυκλοφορήσουν οι ενισχυτικές δόσεις κατά του κορονοϊού, οι οποίες έχουν επικαιροποιηθεί για να προστατεύουν -όχι μόνο από τον αρχικό ιό της Γουχάν – αλλά και από όλες τις παραλλαγές της Όμικρον. H αρμόδια αμερικανική ρυθμιστική αρχή FDA έδωσε έγκριση επείγουσας χρήσης στα δύο “βελτιωμένα” εμβόλια των εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna. Ασαφές παραμένει, ωστόσο, εάν τα νέα εμβόλια θα αποδειχθούν αποτελεσματικά απέναντι στις νέες παραλλαγές, καθώς έχουν γίνει δοκιμές μόνο σε ποντίκια και όχι στους ανθρώπους. The post Εμβόλια κατά της Όμικρον: Έρχονται οι επικαιροποιημένες δόσεις για τους εμβολιασμούς του φθινοπώρου appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός – Εμβόλια κατά της μετάλλαξης Όμικρον: Έρχονται οι επικαιροποιημένες δόσεις για το φθινόπωρο

Ακόμη και στα τέλη του Σεπτέμβρη ενδέχεται να κυκλοφορήσουν οι ενισχυτικές δόσεις κατά του κορονοϊού, οι οποίες έχουν επικαιροποιηθεί για να προστατεύουν -όχι μόνο από τον αρχικό ιό της Γουχάν – αλλά και από όλες τις παραλλαγές της Όμικρον. H αρμόδια αμερικανική ρυθμιστική αρχή FDA έδωσε έγκριση επείγουσας χρήσης στα δύο “βελτιωμένα” εμβόλια των εταιρειών ... Περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός – Εμβόλια κατά της μετάλλαξης Όμικρον: Έρχονται οι επικαιροποιημένες δόσεις για το φθινόπωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κορονοϊός – Εμβόλια κατά της μετάλλαξης Όμικρον: Έρχονται οι επικαιροποιημένες δόσεις για το φθινόπωρο

Ακόμη και στα τέλη του Σεπτέμβρη ενδέχεται να κυκλοφορήσουν οι ενισχυτικές δόσεις των εμβολίων κατά του κορονοϊού, οι οποίες έχουν επικαιροποιηθεί για να προστατεύουν -όχι μόνο από τον αρχικό ιό της Γουχάν – αλλά και από όλες τις παραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον. H αρμόδια αμερικανική ρυθμιστική αρχή FDA έδωσε έγκριση επείγουσας χρήσης στα δύο «βελτιωμένα» εμβόλια των εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna για τον κορονοϊό. Ασαφές παραμένει, ωστόσο, εάν τα νέα εμβόλια θα αποδειχθούν αποτελεσματικά απέναντι στις νέες παραλλαγές, καθώς έχουν γίνει δοκιμές μόνο σε ποντίκια και όχι στους ανθρώπους. Τα νέα ενισχυτικά (booster) εμβόλια κατά του κορονοϊού και της νόσου Covid είναι προ των πυλών μ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Επιτυχία: «Ονειρέψου το και θα γίνει» λέει νέα μελέτη

Δάγκειος πυρετός: Συναγερμός και στην Ευρώπη ενόψει Ολυμπιακών

Κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC) στο Υπουργείο Υγείας – Η μικροβιακή αντοχή στο επίκεντρο

Αφρικανική σκόνη: Νέο επεισόδιο και άμεσα προβλέπει ο καθηγητής Σαρηγιάννης

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

ΙΣΑ: Ζητά να εργάζονται και οι ιδιώτες γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία