Μπουρχάν Μπαράν: Ανασκευάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για την «τουρκική μειονότητα»
13:52 - 02/09/2022
«Ανασκευάζω πλήρως το περιεχόμενο πρόσφατης ανάρτησής μου, η οποία έχει ήδη αποσυρθεί από όλους τους λογαριασμούς μου στα κοινωνικά δίκτυα», τονίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του περί «τουρκικής μειονότητας. «Η μουσουλμανική μειονότητα χαίρει αναγνώρισης από την Ελληνική Πολιτεία, χωρίς καμία εξαίρεση ή διάκριση όσον αφορά τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα. Εφεξής δε και προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρανόηση των θέσεών μου ή των προθέσεών μου, δηλώνω ότι δεν θα μετέχω σε καμία διαδικασία που ενθαρρύνει τα αντίθετα με τα παραπάνω», υπογραμμίζει ακόμη ο Μπουρχάν Μπαράν. Νωρίτερα, να πάρει άμεσα θέση για τη δημόσια ανάρτησ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπουρχάν Μπαράν: Μετράει ώρες για τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ μετά την απαράδεκτη ανάρτηση περί «τουρκικής μειονότητας»
Ενα βήμα από την διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ είναι ο Μπουρχάν Μπαράν μετά τα απαράδεκτα που έγραψε για «τουρκική μειονότητα« στη Θράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του EleftherosTypos.gr υπάρχει πολύ μεγάλος εκνευρισμός στην ηγεσία του κόμματος για τα όσα είπε και το γεγονός ότι ανασκεύασε δεν σημαίνει πολλά. Θυμίζουμε ότι μετά την κατακραυγή ο βουλευτής […]
Το άρθρο Μπουρχάν Μπαράν: Μετράει ώρες για τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ μετά την απαράδεκτη ανάρτηση περί «τουρκικής μειονότητας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠρος διαγραφή ο Μπουρχάν Μπαράν από το ΠΑΣΟΚ -Μετά τη δήλωσή του περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη
Προς διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως οδεύει ο βουλευτής του κόμματος, Μπουρχάν Μπαράν, ο οποίος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Ξάνθης να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα έναν από τους υποψήφιους ψευδομουφτήδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Χαριλάου Τρικούπη είναι πολύ δυσαρεστημένη με τη […]
The post Προς διαγραφή ο Μπουρχάν Μπαράν από το ΠΑΣΟΚ -Μετά τη δήλωσή του περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ανασκευάζω πλήρως, λέει ο βουλευτής Μπ. Μπαράν για τα περί «τουρκικής μειονότητας»
Έντονες πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Μπουρχάν Μπαράν, ο οποίος αναφέρεται σε «τουρκική μειονότητα», μιλώντας για τις εκλογές για τον νέο ψευδομουφτή της Ξάνθης
Διαβάστε το στο mononews.grΜπουρχάν Μπαράν: «Ανασκευάζω πλήρως» για την «τουρκική» μειονότητα
Προσπαθεί να τα… μαζέψει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτησή του στο Twitter για την «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Ξάνθης να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα έναν από τους υποψήφιους ψευτομουφτήδες.
Το άρθρο Μπουρχάν Μπαράν: «Ανασκευάζω πλήρως» για την «τουρκική» μειονότητα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr