ΟΗΕ: Ιστορικό ψήφισμα για τα θύματα βιασμού

04:16 - 03/09/2022

«Ο βιασμός μου έχει σημασία, το σώμα μου έχει σημασία»: Θύματα βιασμού έστειλαν χθες Παρασκευή ένα ηχηρό μήνυμα στον ΟΗΕ, όπου η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ένα «ιστορικό» ψήφισμα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προτρέπει τα κράτη να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα, στο πλαίσιο της εθνικής νομοθεσίας και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ώστε να επιτρέψουν στα θύματα σεξουαλικής βίας την πρόσβαση στη δικαιοσύνη, τα ένδικα μέσα και την αρωγή

Διαβάστε το στο

«Ο βιασμός μου έχει σημασία, το σώμα μου έχει σημασία»: Θύματα βιασμού έστειλαν χθες Παρασκευή ένα ηχηρό μήνυμα στον ΟΗΕ, όπου η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ένα «ιστορικό» ψήφισμα για την πρόσβαση στη δικαιοσύνη όσων υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις. Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε δια συναινέσεως, η Γενική Συνέλευση «προτρέπει τα κράτη να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα, στο πλαίσιο ... Περισσότερα To άρθρο ΟΗΕ: Ιστορικό ψήφισμα για τα θύματα βιασμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

ΟΗΕ: «Ιστορικό» ψήφισμα για τα θύματα βιασμού από τη Γενική Συνέλευση

«Ιστορικό» χαρακτηρίστηκε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που προτρέπει τα κράτη να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα ώστε να επιτρέψουν στα θύματα σεξουαλικής βίας την πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε το στο

«Ο βιασμός μου έχει σημασία, το σώμα μου έχει σημασία»: Θύματα βιασμού έστειλαν χθες Παρασκευή ένα ηχηρό μήνυμα στον ΟΗΕ,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Ο βιασμός μου έχει σημασία, το σώμα μου έχει σημασία»: Θύματα βιασμού έστειλαν χθες Παρασκευή ένα ηχηρό μήνυμα στον ΟΗΕ, όπου η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ένα «ιστορικό» ψήφισμα για την πρόσβαση στη δικαιοσύνη όσων υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις. Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε δια συναινέσεως, η Γενική Συνέλευση «προτρέπει τα κράτη να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα, στο πλαίσιο της εθνικής νομοθεσίας και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ώστε να επιτρέψουν στα θύματα σεξουαλικής βίας την πρόσβαση στη δικαιοσύνη, τα ένδικα μέσα και την αρωγή». Το ψήφισμα, που έγινε δεκτό με επευφημίες και χειροκροτήματα, υπογραμμίζει ιδιαίτερα τη σημασία που έχει για τα θύματα η «ταχεία και απρόσκοπτη πρόσβαση» στη δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΟΗΕ: Ιστορικό ψήφισμα για τα θύματα βιασμούekomninou Σαβ, 03/09/2022 - 08:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Ο βιασμός μου έχει σημασία, το σώμα μου έχει σημασία»: Θύματα βιασμού έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στον ΟΗΕ (2/9), όπου η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ένα «ιστορικό» ψήφισμα για την πρόσβαση…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Ο βιασμός μου έχει σημασία, το σώμα μου έχει σημασία»: Θύματα βιασμού έστειλαν χθες Παρασκευή ένα ηχηρό μήνυμα στον ΟΗΕ, όπου η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ένα «ιστορικό» ψήφισμα για την πρόσβαση στη δικαιοσύνη όσων υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ιστορικό ψήφισμα του ΟΗΕ για τα θύματα βιασμού

Το ψήφισμα, έγινε δεκτό με επευφημίες και χειροκροτήματα, υπογραμμίζει ιδιαίτερα τη σημασία που έχει για τα θύματαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο