Στοίχημα Σαββάτου: Ιδιαίτερη αγωνιστική στη La Liga
08:20 - 03/09/2022
Ιδιαίτερη χαρακτηρίζω αυτήν την αγωνιστική γιατί έχουμε ωραίες αναμετρήσεις που ιντριγκάρουν στα προγνωστικά στοιχήματος. Θα μου πείτε υπάρχει κάποια αγωνιστική που δεν σου αρέσει στην Ισπανία; Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr Η πρωταθλήτρια Ρεάλ κόντρα στην κυπελλούχο Μπέτις. Το λες και αναμέτρηση Super Cup. Η Ρεάλ συνεχίζει από πέρσι. Ίσως και λίγο καλύτερη. […]
The post Στοίχημα Σαββάτου: Ιδιαίτερη αγωνιστική στη La Liga first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στοίχημα Σαββάτου: Ιδιαίτερη αγωνιστική στη La Liga
Ιδιαίτερη χαρακτηρίζω αυτήν την αγωνιστική γιατί έχουμε ωραίες αναμετρήσεις που ιντριγκάρουν στα προγνωστικά στοιχήματος. Θα μου πείτε υπάρχει κάποια αγωνιστική που δεν σου αρέσει στην Ισπανία;
Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr
Η πρωταθλήτρια Ρεάλ κόντρα στην κυπελλούχο Μπέτις. Το λες και αναμέτρηση Super Cup. Η Ρεάλ συνεχίζει από πέρσι. Ίσως και λίγο καλύτερη. Μελανό σημείο ότι έχει δεχτεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις έως τώρα. Η Μπέτις σε μια από την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της. Τρεις σερί νίκες με συντελεστή 6 – 1, κάνει όνειρα για πετύχει ψηλούς στόχους, όπως τους περσινούς.
Μπορεί να μην θέλω να παίξω το φαβορί γιατί πάνω από όλα στο στοίχημα μετράει
Διαβάστε το στο grtimes.gr