Ρήξη χιαστού έπαθε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Στον «αέρα» το αν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ
14:24 - 03/09/2022
Ρήξη χιαστού είναι η διάγνωση του τραυματισμού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη χθες το βράδυ στις εκδηλώσεις του κόμματος για τη 3η Σεπτεμβρη, στο Ζάππειο. Ο κ. Ανδρουλάκης μετείχε για λίγα λεπτά σε αγώνα μπάσκετ στο γηπεδάκι που έχει στηθεί στον περίβολο του Ζαππείου όταν τραυματίστηκε. Έτσι είναι στο «αέρα» το άν […]
Το άρθρο Ρήξη χιαστού έπαθε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Στον «αέρα» το αν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φωτογραφίες από την ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη στις εκδηλώσεις για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ
«Δεν είχα τη τύχη με το μέρος μου αλλά έχω την αγάπη σας», είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης.«Δεν είχα τη τύχη με το μέρος μου αλλά έχω την αγάπη σας», είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης.«Σαν σήμερα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ για να σπάσει κάθε κατεστημένο της εποχής, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να ξανά πιάσει το νήμα από την αρχή». Δείτε εδω […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr