Βενιζέλος: H απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι «έγινε ΣΥΡΙΖΑ»

18:04 - 03/09/2022

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανέρχεται με άρθρο παρέμβαση στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και επιμένει στην άποψή του ότι είναι παράνομο και αντιθεσμικό να παρακολουθούνται πολιτικοί.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευάγγελος Βενιζέλος: Τι απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν ότι «έγινε ΣΥΡΙΖΑ»

Με άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» επανέρχεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο θέμα της παρακολούθησης Ανδρουλάκη και επιμένει στην άποψή του ότι είναι παράνομο και αντιθεσμικό να παρακολουθούνται πολιτικοί. Απαντά επίσης σε όσους τον κατηγόρησαν ότι ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όποιοι ενθαρρύνουν ή ανέχονται δημοσιεύματα του είδους «έγινε ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος» δεν […] The post Ευάγγελος Βενιζέλος: Τι απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν ότι «έγινε ΣΥΡΙΖΑ» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τι απαντά ο Βενιζέλος σε όσους τον κατηγόρησαν ότι «έγινε ΣΥΡΙΖΑ»

Με άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στο θέμα της παρακολούθησης Ανδρουλάκη επιμένει στην άποψή του ότι είναι παράνομο και αντιθεσμικό να παρακολουθούνται πολιτικοί, ενώ απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν ότι ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όποιοι ενθαρρύνουν ή ανέχονται δημοσιεύματα του είδους «έγινε ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος» δεν έχουν Το άρθρο Τι απαντά ο Βενιζέλος σε όσους τον κατηγόρησαν ότι «έγινε ΣΥΡΙΖΑ» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό