Φέστα: «Ευχαριστημένος απ’ την απόδοση, όχι απ’ το αποτέλεσμα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φέστα: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά όχι για το αποτέλεσμα»
Χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όχι με το αποτέλεσμα, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα. Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος παρουσιάστηκε χαρούμενος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά […]
The post Φέστα: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά όχι για το αποτέλεσμα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΦέστα: «Χαρούμενος από την εμφάνισή μας, αλλά όχι για το αποτέλεσμα»
Ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του μετά τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.
Διαβάστε το στο fosonline.grΦέστα: «Ευχαριστημένος από την εικόνα, όχι από το αποτέλεσμα»
Φέστα: «Ευχαριστημένος από την εικόνα, όχι από το αποτέλεσμα»
03/09/2022
Ευχαριστημένος από την εμφάνιση αλλά όχι και από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:
«Είμαι πολύ χαρούμενος από την εμφάνισή μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αγωνιστήκαμε πολύ σωστά. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν τα πάντα και αυτό είναι το σημαντικό. Αν συνεχίσουμε έτσι, αυτές οι εμφανίσεις είναι παρακαταθήκη για το υπόλοιπο της σεζόν.
Όσον αφορά τους νέους ποδοσφα
Διαβάστε το στο filathlos.gr