Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Eurobasket»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Eurobasket»
Ο Μάριο Χεζόνια άσκησε σκληρή προς το πρόσωπο των διαιτητών του Eurobasket 2022.
Διαβάστε το στο fosonline.grΞέσπασε ο Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ»
Ξέσπασε ο Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ»
04/09/2022
Τα παράπονά του για τους διαιτητές του Ευρωμπάσκετ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάριο Χεζόνια.
Ο Κροάτης διεθνής τόνισε πως οι ρέφερι είναι αδιάβαστοι και πως δεν κάνουν σκάουτινγκ πριν διευθύνουν ένα παιχνίδι.
Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τόνισε πως οι αποφάσεις των διαιτητών της διοργάνωσης τον εκνευρίζουν.
Συγκεκριμένα, είπε: «Η διαιτησία είναι άθλια. Θα ήθελα να ήμουν σε μία από τις συναντήσεις των διαιτητών το καλοκαίρι να δω τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάω γι’ αυτό, γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ. Δεν ξέρω πώς γίνεται εγώ να προετοιμάζομαι για κάθε ματς για ώρες,
Διαβάστε το στο filathlos.grΧεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ»
Πολύ εκνευρισμένος με τη διαιτησία ήταν ο Μάριο Χεζόνια μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Μεγάλης Βρετανίας. Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ «απασφάλισε» θεωρώντας πολύ χαμηλό το επίπεδο των ρέφερι. «Η διαιτησία είναι άθλια. Θα ήθελα να ήμουν σε μια από τις συναντήσεις των διαιτητών το καλοκαίρι να δω τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν πρέπει […]
The post Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr