Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Eurobasket»

11:04 - 04/09/2022

Ο Μάριο Χεζόνια έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο Eurobasket.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Eurobasket»

Ο Μάριο Χεζόνια άσκησε σκληρή προς το πρόσωπο των διαιτητών του Eurobasket 2022. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ξέσπασε ο Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ»

Ξέσπασε ο Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ» 04/09/2022 Τα παράπονά του για τους διαιτητές του Ευρωμπάσκετ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης διεθνής τόνισε πως οι ρέφερι είναι αδιάβαστοι και πως δεν κάνουν σκάουτινγκ πριν διευθύνουν ένα παιχνίδι. Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τόνισε πως οι αποφάσεις των διαιτητών της διοργάνωσης τον εκνευρίζουν. Συγκεκριμένα, είπε: «Η διαιτησία είναι άθλια. Θα ήθελα να ήμουν σε μία από τις συναντήσεις των διαιτητών το καλοκαίρι να δω τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάω γι’ αυτό, γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ. Δεν ξέρω πώς γίνεται εγώ να προετοιμάζομαι για κάθε ματς για ώρες,

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ»

Πολύ εκνευρισμένος με τη διαιτησία ήταν ο Μάριο Χεζόνια μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Μεγάλης Βρετανίας. Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ «απασφάλισε» θεωρώντας πολύ χαμηλό το επίπεδο των ρέφερι. «Η διαιτησία είναι άθλια. Θα ήθελα να ήμουν σε μια από τις συναντήσεις των διαιτητών το καλοκαίρι να δω τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν πρέπει […] The post Χεζόνια: «Άθλια η διαιτησία στο Ευρωμπάσκετ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: Ο λόγος που έμεινε εκτός ο Βεζένκοβ- Ξεκούραση για Γουόκαπ, Φουρνιέ

Ο Μπαπέ ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρονάλντο και το πανηγύρισε σαν εκείνον!

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε η Χατζηλεοντή, αυτά είναι τα παιχνίδια που χάνει

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Η επιστροφή Ζίβκοβιτς και το ερωτηματικό στην κορυφή

Μόντε Μόρις: Έτοιμος για το ντεμπούτο - Το video του Gazzetta από την προθέρμανση