“Με τα χρήματα από μια φωτογραφία με την Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο”
11:54 - 17/01/2020
Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκάλυψε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, πως από μία φωτογραφία που έβγαλε ένας φωτογράφος του, […]
The post “Με τα χρήματα από μια φωτογραφία με την Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Με τα χρήματα από μια φώτο της Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο (βίντεο)
«Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ελικόπτερο...»... «Η φωτογραφία έγινε εξώφυλλο στη Sun, στην Daily Mail, με τα χρήματα αυτά, μπόρεσα και έκανα τον εκδοτικό οίκο».
Διαβάστε το στο Αποκάλυψη Χρήστου Ζαμπούνη: “Με τα χρήματα από μια φωτογραφία με τη Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο”
Ο Χρήστος Ζαμπούνης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και αποκάλυψε πως από την πώληση μιας φωτογραφία που έβγαλε ένας φωτογράφος του με την Νταϊάνα στην Ύδρα κατάφερε να δημιουργήσει το εκδοτικό του οίκο.
The post Αποκάλυψη Χρήστου Ζαμπούνη: “Με τα χρήματα από μια φωτογραφία με τη Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο” appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜε τα χρήματα από μια φωτογραφία με την Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο
Είχα την τύχη, όταν ήμουν στην Ύδρα, να με ειδοποιήσει ο φωτογράφος του νησιού που έβγαζε τους ανθρώπους που έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια, ότι είναι η Νταϊάνα στο λιμάνι. Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ελικόπτερο…Με αυτή τη φωτογραφία που έγινε
Διαβάστε το στο madata.gr“Με τα χρήματα από μια φωτογραφία με την Νταϊάνα στην Ύδρα, έκανα τον εκδοτικό οίκο”
Ο Χρήστος Ζαμπούνης σε συνέντευξή του
στο Happy Day αποκάλυψε πως με μία φωτογραφία
που έβγαλε ένας φωτογράφος του, την...
Διαβάστε το στο ekriti.gr