Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω»

11:44 - 05/09/2022

Λίγο πριν τις 11:30, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο Πρωινό την Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια ντυμένη στα […] The post Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δούκισσα Νομικού στον αέρα του «Πρωινού»: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 09:50» είπε στον Γιώργο Λιάγκα

Λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, όπου την αυλαία άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας ,στον αέρα βγήκε και η Δούκισσα Νομικού, με τον παρουσιαστή να μιλά με τα πιο κολακευτικά λόγια για τη συνεργάτιδά του. «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού, ενώ πείραξε τον Λιάγκα λέγοντας χαριτολογώντας «Δεν θέλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δούκισσα Νομικού: Έτσι την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας – «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 9.50»

Λίγα λεπτά πριν από τις 11.30, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1, To άρθρο Δούκισσα Νομικού: Έτσι την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας – «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 9.50» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η πρώτη συνάντηση Λιάγκα–Νομικού με σπόντες - Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά, δεν θα το αντέχω

H Δούκισσα Νομικού εισέβαλε στο Πρωινό, την ώρα που η εκπομπή θα μεταπηδά από το ενημερωτικό στο ψυχαγωγικό! Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο