«Έγινα καλά με τη βοήθεια της Παναγίας – Στην εγκυμοσύνη μου, εμφανίστηκε ένας όγκος στο…»
16:02 - 05/09/2022
Μία γυναίκα αφηγείται την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε μετά τη διακοπή της κύησης, προκειμένου να γίνει ξανά καλά. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μου παρουσιάστηκε ένας όγκος στο κάτω δεξί μέρος του λαιμού κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, ο οποίος μεγάλωνε ταχύτατα. Ο γιατρός μου έλεγε να περιμένω πράγμα που επιδείνωσε την κατάσταση. […]
The post «Έγινα καλά με τη βοήθεια της Παναγίας – Στην εγκυμοσύνη μου, εμφανίστηκε ένας όγκος στο…» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έγινα καλά με τη βοήθεια της Παναγίας – Στην εγκυμοσύνη μου, εμφανίστηκε ένας όγκος στο δεξί μέρος του λαιμού μου
Όγκος: Μία γυναίκα αφηγείται την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε μετά τη διακοπή της κύησης, προκειμένου να γίνει ξανά καλά. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μου παρουσιάστηκε ένας όγκος στο κάτω δεξί μέρος του λαιμού κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, ο οποίος μεγάλωνε...
The post Έγινα καλά με τη βοήθεια της Παναγίας – Στην εγκυμοσύνη μου, εμφανίστηκε ένας όγκος στο δεξί μέρος του λαιμού μου appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.gr