Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά»
08:16 - 06/09/2022
Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το «Πρωινό», ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Γιώργος
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί, δεν είμαι αγενής»
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για τη νέα του συνεργάτιδα Δούκισσα Νομικού, για τη Φαίη Σκορδά αλλά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Λιάγκας: Ο λόγος που δεν μιλάει στα «πεσίματα» – «Δεν είμαι αγενής»
«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά. Γιατί να λέμε ότι μια εκπομπή να σκίσει και μια άλλη όχι;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. Κατά τη χθεσινή μέρα, ανακοινώθηκε και το όνομα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ που θα παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά. Το όνομα θα είναι το «Πρωινό μας», ένας τίτλος ο οποίος είναι παρεμφερής με αυτόν του «Πρωινού». «Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν που θα έχει σχέση με την πρωινή ζώνη. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Γιώργος Λιάγκας για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά & τα "πεσίματα": "Ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά"
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας
Διαβάστε το στο thetoc.gr