Βίκυ Καγιά: «Με τον Άγγελο Μπράτη μιλάμε, δεν θα μου λείψουν, όπως κι εγώ δεν τους λείπω»

10:40 - 06/09/2022

Η Βίκυ Καγιά είναι πανέτοιμη για την επιστροφή της στο GNTM και λίγο πριν την πρεμιέρα To άρθρο Βίκυ Καγιά: «Με τον Άγγελο Μπράτη μιλάμε, δεν θα μου λείψουν, όπως κι εγώ δεν τους λείπω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλα στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το GNTM, για τους παλιούς συνεργάτες της αλλά και για παλαιότερα πρότζεκτ που είχε αναλάβει.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Βίκυ Καγιά για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: «Δεν θα μου λείψουν, όπως δεν τους λείπω κι εγώ»

Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Βίκυ Καγιά, αναφέρθηκε στο Shopping Star, στην επιστροφή της στο GNTM, αλλά και στους πρώην συνεργάτες της.Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Βίκυ Καγιά, αναφέρθηκε στο Shopping Star, στην επιστροφή της στο GNTM, αλλά και στους πρώην συνεργάτες της.«Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά για το Shopping Star και πρόσθεσε για το GNTM: «Φέτος θα είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Βίκυ Καγιά για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: «Δεν θα μου λείψουν, όπως δεν τους λείπω κι εγώ»

Η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφέρθηκε στο Shopping Star, στην επιστροφή της στο GNTM, αλλά και […] The post Η Βίκυ Καγιά για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: «Δεν θα μου λείψουν, όπως δεν τους λείπω κι εγώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της