Βίκυ Καγιά: «Με τον Άγγελο Μπράτη μιλάμε, δεν θα μου λείψουν, όπως κι εγώ δεν τους λείπω»
10:40 - 06/09/2022
Η Βίκυ Καγιά είναι πανέτοιμη για την επιστροφή της στο GNTM και λίγο πριν την πρεμιέρα
To άρθρο Βίκυ Καγιά: «Με τον Άγγελο Μπράτη μιλάμε, δεν θα μου λείψουν, όπως κι εγώ δεν τους λείπω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ»
Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλα στο «Mega Καλημέρα».
Διαβάστε το στο Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ»
Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το GNTM, για τους παλιούς συνεργάτες της αλλά και για παλαιότερα πρότζεκτ που είχε αναλάβει.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Βίκυ Καγιά για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: «Δεν θα μου λείψουν, όπως δεν τους λείπω κι εγώ»
Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Βίκυ Καγιά, αναφέρθηκε στο Shopping Star, στην επιστροφή της στο GNTM, αλλά και στους πρώην συνεργάτες της.Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Βίκυ Καγιά, αναφέρθηκε στο Shopping Star, στην επιστροφή της στο GNTM, αλλά και στους πρώην συνεργάτες της.«Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά για το Shopping Star και πρόσθεσε για το GNTM: «Φέτος θα είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Βίκυ Καγιά για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: «Δεν θα μου λείψουν, όπως δεν τους λείπω κι εγώ»
Η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφέρθηκε στο Shopping Star, στην επιστροφή της στο GNTM, αλλά και […]
The post Η Βίκυ Καγιά για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: «Δεν θα μου λείψουν, όπως δεν τους λείπω κι εγώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr