Χαμός στην Καινούργιου για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι»
12:20 - 06/09/2022
Μια συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε […]
The post Χαμός στην Καινούργιου για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άναψαν τα αίματα στον Alpha για τον Παπανώτα – «Η Μαλέσκου θα αυτομουντζώνεται» – «Είχες πει ότι είμαι σα χάσκι»
Μια συνέντευξη που προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος αρχικά τόνισε πως δεν του λείπει κάποιος από το τηλεοπτικό τοπίο τη φετινή σεζόν λέγοντας ότι: «Είμαστε πλήρεις. Τους έχουμε όλους» ενώ χαρακτήρισε το γεγονός πως η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται εκτός «απώλεια γιατί έχει να δώσει στην τηλεόραση και απορώ πώς έγινε αυτό και έμεινε απ’ έξω». Ο Δημήτρης Παπανώτας ρωτήθηκε για την αυστηρή κριτική που ασκεί κατά καιρούς στην Ιωάννα Μαλέσκου. «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκατομμύρια Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές. Γιατί; Είναι κακό να είσαι δάσκαλος; Όταν θα φτάσει η Μαλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧαμός στην Καινούργιου από Μικρούτσικο για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα»
O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς.O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς.Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκ. Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές». Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧαμός στην Καινούργιου για Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι»
Χαμός στην Καινούργιου για Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι»
06/09/2022
Μια συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκ. Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές».
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος Εμένα με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία και με στενοχωρεί να ακούγονται πράγματα του στυλ «δεν κάνει» από έναν άνθρωπο που είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για την
Διαβάστε το στο filathlos.gr