Χαμός στην Καινούργιου για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι»

12:20 - 06/09/2022

Μια συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε […] The post Χαμός στην Καινούργιου για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άναψαν τα αίματα στον Alpha για τον Παπανώτα – «Η Μαλέσκου θα αυτομουντζώνεται» – «Είχες πει ότι είμαι σα χάσκι»

Μια συνέντευξη που προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος αρχικά τόνισε πως δεν του λείπει κάποιος από το τηλεοπτικό τοπίο τη φετινή σεζόν λέγοντας ότι: «Είμαστε πλήρεις. Τους έχουμε όλους» ενώ χαρακτήρισε το γεγονός πως η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται εκτός «απώλεια γιατί έχει να δώσει στην τηλεόραση και απορώ πώς έγινε αυτό και έμεινε απ’ έξω». Ο Δημήτρης Παπανώτας ρωτήθηκε για την αυστηρή κριτική που ασκεί κατά καιρούς στην Ιωάννα Μαλέσκου. «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκατομμύρια Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές. Γιατί; Είναι κακό να είσαι δάσκαλος; Όταν θα φτάσει η Μαλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χαμός στην Καινούργιου από Μικρούτσικο για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα»

O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς.O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς.Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκ. Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές». Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χαμός στην Καινούργιου για Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι»

Χαμός στην Καινούργιου για Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι» 06/09/2022 Μια συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκ. Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές». Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας,  ο οποίος Εμένα με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία και με στενοχωρεί να ακούγονται πράγματα του στυλ «δεν κάνει» από έναν άνθρωπο που είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για την

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο