Γεωργιάδης: Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση

13:50 - 06/09/2022

«Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση» δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Πάγια άποψή μου στην πολιτική μου διαδρομή είναι ότι το πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση

«Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου. «Πάγια άποψή μου στην πολιτική μου διαδρομή είναι ότι το πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση. Αυτό δεν εξαρτάται από την παρούσα συγκυρία. Πάγια θέση μου είναι κατά της απλής αναλογικής και πάγια θέση μου είναι υπέρ του μπόνους. Πλην της Γερμανίας που εκεί έχουν μία κουλτούρα συνεργασίας που τους επιτρέπει να σχηματίζουν κυβερνήσεις – αλλά με μεγάλο κόστος για τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτές- σε όλες τις άλλες χώρες το εκλογικό σύστημ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση

«Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο υπουργός, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας: Για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου: «Πάγια άποψή μου στην […] Το άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αδωνις Γεωργιάδης για εκλογικό νόμο: Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση

Τι ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου καθώς και την υπόθεση παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γεωργιάδης: «Κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή Κυβέρνηση»

«Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή Κυβέρνηση», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

«Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα να έχει σταθερή κυβέρνηση» διαμηνύει ο Γεωργιάδης

Όσα λέει ο Υπουργός Ανάπτυξης για εκλογικό νόμο και συνεργασίες. «Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα είναι να έχει σταθερή κυβέρνηση» τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου: «Πάγια άποψή μου στην πολιτική μου διαδρομή είναι Το άρθρο «Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα να έχει σταθερή κυβέρνηση» διαμηνύει ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό