Kαταγγελία: Δεν πήρε την σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή!

08:02 - 07/09/2022

Η κυρία Πόπη δεν παίρνει σύνταξη γιατί έχει πεθάνει!Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Kαταγγελία: Δεν πήρε την σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή

Η «αποθανούσα» μίλησε στο MEGA

Διαβάστε το στο

Απίστευτη καταγγελία: Το ΙΚΑ δεν της κατέβαλε την σύνταξη γιατί την θεωρούσε νεκρή

Γολγοθάς για μια συνταξιούχο προκειμένου να αποδείξει ότι ζει και να πάρει τα χρήματά τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ θεωρούσε ότι είχε πεθάνει – Τι καταγγέλλει η «νεκρή»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο κ. Χαράλαμπος Μυλωνίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου σημείωσε ότι πήγε η γυναίκα του στο ΙΚΑ να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της είπαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες! «Πήγαμε στο ATM, Στις 31 Αυγούστου και πήγε η γυναίκα μου να πάρει τη σύνταξη και δεν είχε μπει η σύνταξη. Πάει η γυναίκα μου στο ΙΚΑ της Δράμας, να ρωτήσει για ποιόν λόγο δεν μπήκε η σύνταξη. Της είπαν ότι η κ. Μυλωνίδου είναι νεκρή εδώ και 3 μήνες. Άνοιξε το κομπιούτερ η υπάλληλος, η γυναίκα μου ήταν παρούσα, και της λένε ότι θα επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, και ότι η σύνταξη παράνομα την εισέπραξαν οι κληρονόμοι. Δεν υπάρχε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δεν πήρε την σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή!

Ένα περίεργο περιστατικό κατήγγειλε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Μυλωνίδης απο τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πήγε η γυναίκα του στο ΙΚΑ να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της είπαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες! «Πήγαμε στο ATM, Στις 31 Αυγούστου και  πήγε η γυναίκα μου να πάρει τη σύνταξη και δεν είχε μπει η σύνταξη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο κ. Μυλωνίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», προχώρησε σε μία πρωτάκουστη καταγγελία.  Το ΙΚΑ, θεώρησε την σύζυγό του νεκρή, ωστόσο της κατέβαλε την σύνταξη, και τώρα της ζητά πίσω δύο καταβληθέντα ποσά. Όταν δε η σύζυγός του πήγε στο ΙΚΑ να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί […] Το άρθρο Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απίστευτο: Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο κ. Μυλωνίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», προχώρησε σε μία πρωτάκουστη καταγγελία. Το ΙΚΑ, θεώρησε την σύζυγό του νεκρή, ωστόσο της κατέβαλε την σύνταξη, και τώρα της ζητά πίσω δύο καταβληθέντα ποσά. Όταν δε η σύζυγός του πήγε στο ΙΚΑ να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί […] The post Απίστευτο: Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ θεωρούσε ότι είχε πεθάνει

Τι καταγγέλλει η «νεκρή»

Διαβάστε το στο news.gr

ΙΚΑ: Γυναίκα δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή την θεωρούσαν νεκρή (vid)

Η γυναίκα καταγγέλλει πως δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρούσε νεκρή.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πήγε να εισπράξει τη σύνταξη και της είπαν στο ΙΚΑ ότι είναι νεκρή

Εδώ και τρεις μήνες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θεσσαλονίκη-Απίστευτη καταγγελία: Δεν πήρε την σύνταξη της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή (VIDEO)

Ένα περίεργο περιστατικό κατήγγειλε ο κ. Μυλωνίδης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πήγε η γυναίκα του στο ΙΚΑ να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη και οι υπάλληλοι της είπαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες! «Πήγαμε στο ATM, Στις 31 Αυγούστου και  πήγε η γυναίκα μου να πάρει τη σύνταξη και δεν είχε μπει η σύνταξη. Πάει η γυναίκα μου στο ΙΚΑ της Δράμας, να ρωτήσει για ποιόν λόγο δεν μπήκε η σύνταξη. Της είπαν ότι η κ. Μυλωνίδου είναι νεκρή εδώ και 3 μήνες. Άνοιξε το κομπιούτερ η υπάλληλος, η γυναίκα μου ήταν παρούσα, και της λένε ότι θα επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, και ότι η σύνταξη παράνομα την εισέπραξαν οι κληρονόμοι. Δεν υπάρχει συνωνυμία, η γυναίκ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)