Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Φωτογραφίες από τον γάμο και την βάφτιση του γιου τους

10:04 - 07/09/2022

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου στα Καλύβια στον Πύργο Μελισσουργού. Το ζευγάρι...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και τη βάφτιση του γιου της

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα χθες και βάφτισαν το παιδί τους, Θοδωρή

Διαβάστε το στο

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της και την βάφτιση του γιου της

Χθες, 6 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύτηκε και βαφτίστηκε ο γιος της σε ένα ονειρεμένο κτήμα στα Καλύβια.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και τη βάφτιση του γιου της

Μια ιδιαίτερη ημέρα έζησαν χθες, Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.Μια ιδιαίτερη ημέρα έζησαν χθες, Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.Το ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του με καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Στιγμιότυπα από τον γάμο και τη βάφτιση μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων, δήλωσε ευγνώμων για τις στιγμές ευτυχίες που έζησε. «Η πιο όμορφη μέρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάπτιση του γιου τους

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους έζησαν χθες η Φωτεινή Αθερίδου και ο To άρθρο Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάπτιση του γιου τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της και την βάφτιση του γιου της

Χθες, 6 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύτηκε και βαφτίστηκε ο γιος της σε ένα ονειρεμένο κτήμα στα Καλύβια.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Χθες, 6 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύτηκε και βαφτίστηκε ο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκάλας: 6 +1 εικόνες από τον πύργο που έκαναν το γάμο τους

Στον πύργο Μελισσουργού στα νότια προάστια της Αττικής έκαναν τον γάμο τους, αλλά και τη βάφτιση του γιου τους η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκάσουκα παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της και βάφτισε τον μικρό της πρίγκιπα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Ο πύργος Μελισσουργού βρίσκεται […] The post Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκάλας: 6 +1 εικόνες από τον πύργο που έκαναν το γάμο τους appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Φωτεινή Αθερίδου: Βίντεο από τη στιγμή της βάφτισης του γιου της, Θοδώρη

Στον πύργο Μελισσουργού έκαναν τον γάμο τους, αλλά και τη βάφτιση του γιου τους η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Ο μικρός πήρε και επίσημα το όνομά του παππού του σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Η βάφτιση του 3χρονου Θοδωρή έγινε στην πισίνα και όχι σε κολυμπήθρα. «Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, στον όμορφο χώρο, με τους […] The post Φωτεινή Αθερίδου: Βίντεο από τη στιγμή της βάφτισης του γιου της, Θοδώρη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»