Σοφία Βογιατζάκη: «Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου»
15:02 - 07/09/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το χιούμορ παίζει […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: «Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη: «Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου»
H Σοφία Βογιατζάκη θα συμμετάσχει στην νέα σειρά του MEGA "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη"
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: «Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου, ίσως πρέπει να πάω σε έναν ψυχολόγο»
Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα όπου παραδέχτηκε ότι το χιούμορ παίζει σημαντικό ρολό στη ζωή της και αποκάλυψε ότι από 17 ετών παλεύει με το θέμα των κιλών της.Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα όπου παραδέχτηκε ότι το χιούμορ παίζει σημαντικό ρολό στη ζωή της και αποκάλυψε ότι από 17 ετών παλεύει με το θέμα των κιλών της.«Ήμουν πάντα αυτό το γελαστό κορίτσι, αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ ντροπαλό. Δεν θα μπορούσα να υπάρξω με σύντροφο χωρίς χιούμορ. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βογιατζάκη: «Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου»
Μία αφοπλιστική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή «Ελένη». Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι το χιούμορ παίζει σημαντικό ρολό στη ζωή της και αποκάλυψε ότι από 17 ετών «παλεύει» με το θέμα των κιλών της. «Ήμουν πάντα αυτό το γελαστό κορίτσι, αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ ντροπαλό», είπε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός έχει αγαπηθεί […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοφία Βογιατζάκη: "Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου"
"Είπα αμέσως ναι όταν μου πρότειναν το guest στη σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr