«Δική μου μήτρα, δική μου επιλογή»: Διαμαρτυρία γυναικών στη Μητρόπολη για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων στις Εκκλησίες

08:56 - 08/09/2022

«Δική μου μήτρα, δική μου επιλογή», «το μ@@@ι μας, η επιλογή μας» είναι κάποια από τα συνθήματα που γράφουν τα πλακάτ των μελών γυναικείων συλλόγων που πραγματοποιούν αυτή την ώρα διαμαρτυρία έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων που διαβάζεται σήμερα στις εκκλησίες όλης της χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μητρόπολη Αθηνών για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για την εγκύκλιο

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Διαμαρτυρία γυναικών στη Μητρόπολη για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων

«Δική μου μήτρα, δική μου επιλογή», είναι το σύνθημα μελών γυναικείων συλλόγων που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων που διαβάζεται σήμερα στις εκκλησίες όλης της χώρας. Οι γυναίκες συγκεντρώθηκαν έξω από τη Μητρόπολη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εγκύκλιο Το άρθρο Διαμαρτυρία γυναικών στη Μητρόπολη για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Διαμαρτυρία γυναικών στη Μητρόπολη για την εγκύκλιο κατά των αμβλώσεων – Δείτε εικόνες του news

«Δική μου μήτρα, δική μου επιλογή»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας