Δώνης: «Ανθρώπινο το κλάμα με ΠΑΣ, υπήρχε γύρω μου μεγάλη πίεση»
16:18 - 17/01/2020
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το τέλος της ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, αλλά και για τα όσα προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο. «Θα έχουμε απουσίες, πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ενόψει Ξάνθης (19/1, 15:00).Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του τριφυλλιού σε συνδρομητικό κανάλι:Για το κλάμα του: «Δεν ήταν θέμα αποτελέσματος. Γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι είναι απλά ένα ματς Κυπέλλου που δεν είναι ιδιαίτερο. Ήταν πιο πολύ η πίεση. Γύρω μου υπήρχε ένα περιβάλλον στη διάρκεια του πρώτου μέρους όπου όλοι ήταν πιεσμένοι με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Από την άλλη εγώ έβλεπα ότι υπήρχαν πολλά νεύρα. Από
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώνης : Ανθρώπινο το κλάμα, θέλουμε επιθετικό
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα συναισθήματα του μετά την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε στους Ανουάρ και Ναγκί, αλλά και στην ανάγκη για να αποκτηθεί επιθετικός
Διαβάστε το στο Δώνης: Ανθρώπινο το κλάμα, θέλουμε επιθετικό
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα συναισθήματα του μετά την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε στους Ανουάρ και Ναγκί, αλλά και στην ανάγκη για να αποκτηθεί επιθετικός
Διαβάστε το στο tovimaΔώνης: «Ανθρώπινο το κλάμα με ΠΑΣ, υπήρχε γύρω μου μεγάλη πίεση»
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το τέλος της ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, αλλά και για τα όσα προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο.
Διαβάστε το στο real.grΔώνης: Ανθρώπινο το κλάμα με ΠΑΣ, υπήρχε γύρω μου μεγάλη πίεση
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το τέλος της ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, αλλά και για τα όσα προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο.
«Θα έχουμε απουσίες, πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ενόψει Ξάνθης
Διαβάστε το στο madata.grΔώνης: «Ανθρώπινο το κλάμα, έπρεπε να ηρεμήσω τα παιδιά»
Ο Γιώργος Δώνης σχολίασε όσα συνέβησαν στον πρόσφατο επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη δική του συναισθηματική αντίδραση με τα δάκρυα για την πρόκριση, εξήγησε όσα συνέβησαν στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο για να επέλθει ηρεμία και τόνισε ενόψει Ξάνθης: «Θα έχουμε απουσίες, πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη». Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «πράσινων» […]
The post Δώνης: «Ανθρώπινο το κλάμα, έπρεπε να ηρεμήσω τα παιδιά» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΔώνης: «Ανθρώπινο το κλάμα, υπήρχε γύρω μου μεγάλη πίεση»
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα συναισθήματά του αλλά και για τα όσα προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο.
Continue reading Δώνης: «Ανθρώπινο το κλάμα, υπήρχε γύρω μου μεγάλη πίεση» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com